Thursday, February 2, 2012

My ten cents plus worth on some things I want to comment on.

THE FOLLOWING BLOG IS FOR YOU MY READERS NOT ABOUT YOU. I already SENT THIS TO THOSE IT IS ABOUT!FEEL FREE TO SHARE IT. PLEASE DO!Thank you.Now ENJOY AND LEARN.

In a publication in my town( I WILL NOT NAME IT, HOWEVER UNLESS YOU HAVE BEE ASLEEP IN A GIANT SHOE YOU KNOW THE ONE I AM SPEAKING OF) I used to subscribe to it.Not being mean just a comment here. A man involved in a fatal accident with a bus was reported as being  A LOW VISION PERSON. I am a  LOW VISION PERSON AND HAVE BEEN ALL MY LIFE.
As it turns out the nice gentleman that was killed in the accident ( An investigation is continuing into the cause.)
I had so many people saying to me and others I know with low vision, YOU REALLY BE CAREFUL. I appreciate that, However as I thought and said to many I did  NOT KNOW He was a  LOW VISION PERSON. Again A story CORRECTLY STATING HE IN FACT WAS WRONGFULLY REFERRED TO AS HAVING LOW VISION WAS IN ERROR. HE DID WEAR GLASSES.

I have had people say( OH HE IS FAKING. HE JUST WANTS TO GET CLOSE TO WOMEN, HELD CLOSE TO THEIR BREASTS ( HELLO I AM STILL A BACHELOR OK?!Or HE IS BLIND.  AS a child many falsely said many mean things , RETARDED, FOUR EYES, ETC! I RESPONDED IN WAYS I AM NOT PROUD OF AND IF I TOLD YOU WHAT I SAID OR DID YOU WOULD GET CHEST PAINS IN YOUR LEGS! As I have stated in the past A YOUNG DOCTOR IN A WELL KNOWN CHICAGO HOSPITAL WAS THE FIRST TO USE THE  N  WORD AT ME I was 3 and a half years old..
I know of some ladies  THAT WERE FALSELY LIED ON. People said they had AIDS. I can mention many other acts of cruelty. People BELIEVE NOT ALL YOU HEAR. EVEN IF IT IS PILLOW TALK! YOUR HOMMIE , BEST GIRL, ETC, CHECK THINGS OUT FIRST! Then even many factual things ARE PRIVATE AND NO ONE ELSE'S CONCERN!
 
















  •   











  • HEY LIKE AL GREEN AND ANNE NESBITTS SONG PUT IT ON PAPER ( A LINE SAYS  I;M AN OLD SCHOOL BROTHER. DON;T WANT MY BUSINESS IN THE STREETS! Nor do I WANT TO SEE ANY ONE LIED ON OR TOO.  PERSONAL ATTACKS ARE HORRIBLE!Would we always want to be treated the way we are treating others is what we always need to ask our selves each day.


    A well known BLACK MAN that STARTED AN ENTERTAINMENT INSTITUTION IN CHICAGO IL died yesterday. RIP DON! I am sure you know who I mean. A GREAT MAN, PRODUCER, INNOVATOR, AND SO MUCH MORE! He left a great legacy and wilbe missed!
    I can not help wonder. All the comments I heard, conflicting reports.People saying He often seemed , ill , not with it, not himself, etc, etc! Why did many of these people talk to him and find out what was wrong? Maybe some know already....Did they ask this gentleman's neighbors, family, friends( REAL ONES) to check on him talk to him etc? He was older, in poor health.. DO WE KNOW PEOPLE LIKE THIS? IF SO ARE WE ASKING THE RIGHT QUESTIONS AND INFORMING THE RIGHT PEOPLE?Will a tragedy  OR DEATH HAVE TO OCCUR?My TOWN FOREST PARK ILLINOIS USA!   HAS MANY PEOPLE THAT DO CARE AND SHOW IT ! I know people that still do also.








    ON A PERSONAL NOTE. LADIES IF YOU ARE SINGLE. NOT ANGRY AT LIFE, THE WORLD, ETC. NOT A MAN HATER. A HOLD HOLDING CLOSE  A KISS -N -CUDDLE RESPECTFULLY NOT VULGARLY MEANT, OK? IS ALWAYS WANTED, APPRECIATED!!( NO OTHER MENS WIVES, NO ENGAGED, NO HIDDEN AGENDA , NO FEMALE JEZEBELS,NO HOLLA BACK GIRLS, NO UNDER AGED EITHER! NO GOLD DIGGERS PLEASE! 






    Oh to those that call  and , or  stop us  ME AND ASK FOR MONEY LOTS OF IT! HEY  I NEED THE SAME ,  GOT A MILLION? I GOT THREE HUNDRED GRAND FOR YOU!GOT TWENTY FIVE HUNDRED.LOL( NO JOKE, HM UH HMMMMMMMMMMMMM! )






    As I always say. I love an anonymous TIP, WORD, ADVICE. I can keep things confidential! IN THESE TIMES AND HOW IT WILL GET , TRUE VALUABLE INFORMATION AND A HEADS UP ON WHAT IS OR WILL OCCUR THAT EFFECTS MY LIFE, HOME, MONEY, FAMILY, ETC IS ALWAYS DESIRED, NEEDED, AND DEEPLY APPRECIATED!




    Like this  SMART LOVELY NICE LADY WROTE TO ME. SOME GREAT QUESTIONS I SHOULD( I ALREADY DID GOT NO ANSWERS) ASK, WELL MANY PEOPLE PLAY DUMB, GET QUIET AND SIT ON THE FLOOR , IN A LOTUS POSITION IN THE DARK HOPING YOU NOR I WILL DISCOVER  WHAT IS UP!


    SOME CALL ME THE COMMANDER! I AM  
    LESTER  NIXON.


    GOD BLESS YOU AND THANK YOU FOR READING THIS IF YOU DID!



     MY  GROUPON REFERRAL LINK.
     
    https://www.groupon.com/r/uu39968617

     

    No comments: