Thursday, January 12, 2017

FACTS WE MUST LIVE WITH AND REALIZE,NOW!

BY.   LESTER   NIXON. 


We I feel and  I am discovering more each day are I feel in THE DECADE OR CENTURY OF  THE THUG! Perhaps  OF THE GANGSTER, INTIMIDATER, ETC

I recently posted a blog that brought to the forefront something I have been feeling  NOW IT IS CLEARLY MANIFESTING ITSELF.


I am definitely a PEACE LOVING PERSON, HOWEVER ,there have been times we ,I have had to STAND UP STRONG AGAINST EVEN SOME RELATIVES AND NEIGHBORS in the past trying to abuse, disrespect, control,etc MY HOME, LIFE, or that of those I care about.People CLAIMING to be  CHRISTIAN, CAN BE AND MANY ARE I have discovered TO BE UNDER COVER, THUGS, SATANISTS, SADISTS, GANGSTERS, ABUSERS of others , their lives property etc! I NEVER HAVE NOR NEVER WILL tolerate that, ATTITUDE, SPIRIT, LIFESTYLE FROM ANY ONE.I LIVE MY LIFE FULLY AND THE BEST  I   CAN, PAY MY BILLS THE SAME WAY I will DO what it takes to MAKE SURE MY INTEGRITY, LIFE, HOME, FRIENDS, FAMILY, PETS,ETC ARE RESPECTED AND NOT USED , ABUSED ,ETC!

I DO NOT DRINK, NOR DO I SMOKE ANY THING. I DO NOT NEVER HAVE USED DOPE, ETC.I NEVER WILL , NOR DO I KNOWINGLY ASSOCIATE WITH THOSE THAT DO. I WILL NOT HAVE ANY ONE trying to bring that around me or mine EVER. I am not a SLUTT, I AM NOT A WEIRDO. I AM NOT A KINKY, BINKY PERSON NO! I SPEAK PLAIN NOT IN RIDDLES. FREAKS. I do not deal with such nor will I EVER be involved in their clubs or organizations. DO NOT ASK  ME TO DO SO EVER!! PRAY DEEPLY in these times. discerning is so important now.

BE VERY careful of people in high places, IN BUSINESS ,religion, social areas etc BEHAVING AGGRESSIVELY TOWARD US IN THESE TIMES. Even I see some In legal areas that  KNOW BETTER.

WHAT WHITE FOLK OR OTHERS WILL NOT PUT UP WITH AS A BLACK MAN I WILL NOT EITHER. As a VISUALLY Impaired( NOT MENTALLY NOR SPIRITUALLY IMPAIRED ) person I WILL TAKE NOTHING  OFF ANY ONE EVER! I give respect and I demand it back in return...NONSENSE MY LATE GREAT PARENTS did not take LET NO ONE THINK THEY CAN EASE OR RAM SUCH EVIL OR NONSENSE DOWN MY THROAT...THEY WILL GET SOMETHING THEY DO NOT EXPECT NOR WANT FROM ME, MINE AND OTHERS..

So Please, pass this blog on, RUN AND TELL IT! Think over carefully all I have said. DECEIVERS, SEDUCERS, FAKES, LIARS are getting worse out here. GOD BLESS YOU if you are in GOD, CHRIST, THE WORD OF GOD( THE GOD OF ABRAHAM, ISSAC AND JACOB ). OH REMEMBER ASK PEOPLE WHAT GOD THEY MEAN WHEN THEY SAY GOD BLESS FOR THERE ARE MANY GODS ,  INCLUDING  SATAN  THE GOD OF THIS WORLD. Thanks for reading this if you did.



https://openstates.org/ 


https://www.paypal.me/LESTERNIXON